Brother BRAdmin Professional

Brother BRAdmin Professional

Gratis
Manager voor aangesloten Brother-apparaten
Gebruikerswaardering
3.4  (9 stemmen)
Jouw stem
Score
2.5
100% schone software. Controleer het rapport.
Dit programma kreeg 1 onderscheiding
Bekijken en configureren van printers, faxmachines, scanners en andere apparaten die door broer gemaakt die zijn aangesloten op uw netwerk. Printers in groepen indelen, Controleer het logboek van het gebruik en de apparaten bijwerken.
The Brother BRAdmin Professional software is een krachtige en betrouwbare management-hulpprogramma voor het beheren van uw Brother netwerk aangesloten producten.
Het kan ook worden gebruikt om de status van andere SNMP-compliant afdrukken in een netwerk apparaten.
Kenmerken van BRAdmin Professional Software:
- Weergeven en wijzigen van een breed scala van printer en afdrukserver informatie
The BRAdmin Professional software kan u voorzien van nuttige informatie, zoals het aantal pagina ' s, serienummer informatie of u in staat stellen om de papiergrootte te wijzigen. Sluit het apparaat met behulp van de BRAdmin Professional software en wijzig de gewenste opties.
- Bekijk andere SNMP-compatibele printers of FAX/DCP/MFC machines
Als er andere SNMP-compatibele printers/FAX/DCP/MFC machines in uw netwerk dat ondersteuning van de SNMP protocol, de BRAdmin Professional software kan worden gebruikt voor het controleren van de status van deze apparaten en starten hun eigen embedded web servers indien van toepassing.
- Multiprotocol ondersteuning
The BRAdmin Professional software zal draaien op een Windows® PC dat heeft de TCP/IP of IPX/SPX protocollen.
*Met de 64-bits versie van Windows®, de IPX/SPX protocollen kan niet worden gebruikt met BRAdmin Professional.
- Massa-configureren van de printer of de instellingen van de afdrukserver
The BRAdmin Professional software kan worden gebruikt om de massa-configureren van de instellingen van het apparaat. Dit betekent dat als je een groep van printers/FAX/DCP of MFC machines die u zou willen worden geconfigureerd in een identieke manier, de BRAdmin Professional software kunnen de uitzendingen van de instellingen die u nodig hebt om een enkel apparaat of een groep van Brother op het netwerk aangesloten apparaten.
- Webpagina starten
Many Brother printers/FAX/DCP/MFC machines zijn embedded web servers waarmee de beheerder om de configuratie van het apparaat en de afdrukserver met behulp van een web browser. Voor apparaten die deze functie hebben, BRAdmin Professional kan worden gebruikt voor het starten van een web browser en wordt automatisch weergegeven op het apparaat informatie.
- Het organiseren van printers in groepen
Plaats voor printers in specifieke groepen: bijvoorbeeld, als u een afdeling Verkoop of Marketing afdeling met hun eigen printers, het gebruik van de BRAdmin Professional software voor het maken van Sales en Marketing groepen en plaats vervolgens de bijbehorende printers in hun eigen unieke groep.
- Eenvoudig toegang tot de nieuwste informatie over uw product
Klik op de 'Brother Solutions Center' - pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm om meer te leren over uw printer de mogelijkheden. De Brother Solutions Center bevat een schat van informatie over het product.
- Eenvoudig upgraden
Na het downloaden van de nieuwste firmware-bestand van het Solutions center-website, de BRAdmin Professional software kan worden gebruikt om te upgraden van een enkele server of een groep van print servers in één eenvoudige stap.
- Geavanceerde ontdekking instellingen
- E-mail
* Dit is een nieuwe functie die wordt ondersteund in BRAdmin Professional 3.x of een latere versie.
The BRAdmin Professional software controleert de status van het netwerk aangesloten Brother en andere SNMP-compatibele apparaten. Als een apparaat gaat in een fout staat, de BRAdmin Professional software kunt u een e-mail naar andere gebruikers te informeren hen van het probleem.
- Het gebruik van het apparaat log
* Dit is een nieuwe functie die wordt ondersteund in BRAdmin Professional 3.x of een latere versie.
The BRAdmin Professional Log-functie kan de software te registreren, het gebruik van Brother en andere SNMP-compatibele apparaten. Deze informatie wordt vervolgens opgeslagen in een log-bestand en kan worden bekeken met behulp van BRAdmin Professional voor verdere analyse.
- Monitoring van lokaal verbonden apparaten (USB & parallelle)
* Dit is een nieuwe functie die wordt ondersteund in BRAdmin Professional 3.x of een latere versie gebruikt in combinatie met de BRPrint Accountant software.
De Print Auditor Client software kunt u de monitor lokaal aangesloten apparaten die zijn aangesloten op uw PC via een USB poort of de parallelle poort. Die informatie wordt vervolgens doorgegeven aan de BRAdmin Professional software. Dit stelt de beheerder in staat om zaken te controleren, zoals het aantal pagina ' s, toner en drum status en de versie van de firmware. Lokaal aangesloten apparaten worden ondervraagd op basis van een planning, die kan worden opgegeven vanuit de BRAdmin Professional software.
Info vernieuwd op: