Brother BRAdmin Professional

Brother BRAdmin Professional

Gratis
Manager for connected Brother devices
Brukervurdering
3.4  (9 stemmer)
Din stemme
Score
3.6
100% ren programvare. Sjekk rapport.
Dette programmet har mottatt 1 utmerkelse
View and configure printers, fax machines, scanners and other devices made by Brother that are connected to your network. Organize printers into groups, check the usage log and update the devices.
The Brother BRAdmin Professional programvare er en kraftig og pålitelig verktøy som kan administrere din Brother nettverk som er koblet produkter.
Det kan også brukes til å vise status til andre SNMP-kompatibelt nettverk utskrift enheter.
Funksjoner av BRAdmin Professional Programvare:
- Vise og endre et bredt utvalg av skriveren og utskriftsserveren informasjon
The BRAdmin Professional programvaren kan gi deg nyttig informasjon slik som sideantall, serienummer informasjon eller gjøre deg i stand til å endre papirstørrelse. Det er bare å koble til enheten ved å bruke BRAdmin Professional programvare og endre de ønskede alternativene.
- Vis andre SNMP-kompatible skrivere eller FAX/DCP/MFC maskiner
Hvis det er andre SNMP-kompatible skrivere/FAX/DCP/MFC maskiner i nettverket som støtter SNMP-protokollen, BRAdmin Professional programvare kan brukes til å overvåke statusen til disse enheter og starte sine egne innebygde web-servere hvis det er aktuelt.
- Multiprotocol støtte
The BRAdmin Professional programvare vil kjøre på en Windows® PC som har TCP/IP eller IPX/SPX protokoller.
*Med 64-biters versjon av Windows®, IPX/SPX protokoller kan ikke brukes med BRAdmin Professional.
- Masse-konfigurere skriveren eller printserveren
The BRAdmin Professional programvare kan brukes til å masse-konfigurere innstillinger for enheten. Dette betyr at hvis du har en gruppe av skrivere/FAX/DCP eller MFC maskiner som du ønsker å være konfigurert i en identisk måte, BRAdmin Professional programvare kan kringkaste innstillingene du trenger til en enkelt enhet eller en gruppe av Brother nettverk, tilkoblede enheter.
- Web-siden lanseringen
Many Brother printers/FAX/DCP/MFC maskinene har en innebygd web-servere som tillater administrator for å se konfigurasjonen av enheten og utskriftsserveren ved å bruke en nettleser. For de enheter som har denne muligheten, BRAdmin Professional kan brukes til å åpne en nettleser og automatisk vise informasjon om enheten.
- Organisere skrivere i grupper
Sted skrivere til bestemte grupper, for eksempel, hvis du har en Salgsavdeling eller Markedsføring avdeling med sine egne skrivere, kan du bruke BRAdmin Professional programvare for å skape Salg og Markedsføring grupper, og legg deretter den tilsvarende skrivere inn i deres egen gruppe.
- Enkel tilgang til den nyeste informasjonen om produktet
Klikk 'Brother Solutions Center" - ikonet øverst til høyre på skjermen for å lære mer om skriverens funksjonalitet. Den Brother Solutions Center inneholder et vell av produktinformasjon.
- Enkel oppgradering
Etter å ha lastet ned siste firmware-fil fra Solutions center nettsted, BRAdmin Professional programvare kan brukes til å oppgradere en enkelt server eller en gruppe av utskriftsservere i ett enkelt trinn.
- Sofistikert discovery-innstillinger
- E-post-varsling
* Dette er en ny funksjon som støttes i BRAdmin Professional 3.x eller senere versjon.
The BRAdmin Professional programvare overvåker statusen for nettverket som er koblet Brother og andre SNMP-kompatible enheter. Hvis enheten går inn i en feil staten, BRAdmin Professional programvare kan sende en e-post til forskjellige brukere, for å informere dem om problemet.
- Enhetsbruk logg
* Dette er en ny funksjon som støttes i BRAdmin Professional 3.x eller senere versjon.
The BRAdmin Professional Logg-funksjonen lar programvare for å ta opp bruken av Brother og andre SNMP-kompatible enheter. Denne informasjonen blir deretter lagret som en logg-fil og kan sees ved hjelp av BRAdmin Professional for videre analyse.
- Overvåking lokalt tilkoblede enheter (USB og parallelle)
* Dette er en ny funksjon som støttes i BRAdmin Professional 3.x eller senere versjon når den brukes med BRPrint Revisor programvare.
Den Print Auditor Client programvare som lar deg overvåke lokalt tilkoblede enheter som er koblet til din PC via en USB-porten eller parallellporten. Denne informasjonen blir deretter sendt til BRAdmin Professional programvare. Dette lar administratoren kontrollere elementer som sideantall, toner og trommel status og firmware-versjon. Lokalt tilkoblede enheter er polling på en planlagt basis, som kan være angitt fra i BRAdmin Professional programvare.
Info oppdatert den: