Brother BRAdmin Professional

Brother BRAdmin Professional

Gratis
Manager for connected Brother devices
Användarbetyg
3.4  (9 röster)
Ditt betyg
Betyg
3.6
100% ren programvara. Kontrollera rapporten.
Detta program fått 1 utmärkelse
View and configure printers, fax machines, scanners and other devices made by Brother that are connected to your network. Organize printers into groups, check the usage log and update the devices.
The Brother BRAdmin Professional software är ett kraftfullt och pålitligt verktyg som kan hantera dina Brother nätverksanslutna produkter.
Det kan också användas för att visa status för andra SNMP-kompatibelt nätverk skrivare.
Funktioner av BRAdmin Professional Programvara:
- Visa och ändra ett brett utbud av skrivaren och skrivarservern och information
The BRAdmin Professional programvara kan ge dig användbar information som till exempel sida räknas, serienummer information eller göra det möjligt för dig att ändra pappersstorlek. Bara att ansluta till enheten genom att använda den BRAdmin Professional programvara och ändra önskade alternativ.
- Visa andra SNMP-kompatibel skrivare eller FAX/DCP/MFC maskiner
Om det finns andra SNMP-kompatibel skrivare/FAX/DCP/MFC maskiner på ditt nätverk att stödja SNMP protokoll, BRAdmin Professional programvara kan användas för att övervaka status för de enheter och starta sin egen inbyggda web-servrar, om tillämpligt.
- Multiprotocol stöd
The BRAdmin Professional program kommer att köras på en Windows® PC som har TCP/IP eller IPX/SPX protokoll.
*Med den 64-bitars version av Windows®, IPX/SPX program kan inte användas med BRAdmin Professional.
- Massa-konfigurera skrivarens eller skrivarserverns inställningar
The BRAdmin Professional programvara kan användas till massa-konfigurera inställningar för enheten. Detta innebär att om du har en grupp av skrivare/FAX/DCP eller MFC maskiner som du skulle vilja vara konfigurerad på ett identiskt sätt, BRAdmin Professional programvara kan sända de inställningar du behöver för att en enda enhet eller en grupp av Brother nätverksanslutna enheter.
- Webbsida lanseringen
Many Brother skrivare/FAX/DCP/MFC maskiner har inbyggd web-servrar som tillåter administratören att visa konfiguration av enheten och skrivarserver med en webbläsare. För de enheter som har denna förmåga, BRAdmin Professional kan användas för att starta en webbläsare och automatiskt visa information om enheten.
- Organisera skrivare i grupper
Placera skrivare till särskilda grupper: till exempel, om du har en försäljningsavdelning eller marknadsavdelning med sin egna skrivare, använd BRAdmin Professional programvara för att skapa Försäljning och Marknadsföring grupper och sedan placera det motsvarande skrivare i sina egna unika grupp.
- Enkel åtkomst till den senaste informationen om din produkt
Klicka på "Brother Solutions Center" - ikonen längst upp till höger på skärmen för att lära sig mer om skrivarens funktioner. Den Brother Solutions Center innehåller en mängd information om produkten.
- Lätt att uppgradera
Efter att ladda ner den senaste firmware-filen från den Solutions center webbplatsen, BRAdmin Professional programvara kan användas för att uppgradera en enda server eller en grupp av skrivarservrar i ett enkelt steg.
- Sofistikerad upptäckt inställningar
- E-post
* Detta är en ny funktion som stöds i BRAdmin Professional 3.x eller senare version.
The BRAdmin Professional programvara övervakar status för nätverk som är anslutna Brother och andra SNMP-kompatibla enheter. Om en enhet går in i ett fel stat, BRAdmin Professional programvara kan skicka ett e-mail till olika användare för att upplysa dem om problemet.
- Användning av enhet logga in
* Detta är en ny funktion som stöds i BRAdmin Professional 3.x eller senare version.
The BRAdmin Professional Logga in funktionen gör det möjligt för programvara att spela in användningen av Brother och andra SNMP-kompatibla enheter. Denna information sparas då som en logg-fil och kan ses med hjälp av BRAdmin Professional för vidare analys.
- Övervakning lokalt anslutna enheter (USB & parallel)
* Detta är en ny funktion som stöds i BRAdmin Professional 3.x eller senare version när den används med BRPrint Revisor programvara.
Den Print Auditor Client programvara tillåter dig att övervaka lokalt anslutna enheter som är anslutna till din PC via en USB eller parallell port. Denna information förs sedan till BRAdmin Professional programvara. Detta tillåter administratören att kontrollera sådana saker som sidan som räknas, toner och trumma status och firmware-versionen. Lokalt anslutna enheter tillfrågade på en regelbunden basis, som kan anges med något inom BRAdmin Professional programvara.
Info uppdaterad: